Ta vare på dine ansatte - de er din viktigste ressurs!

Vi har satt sammen tre pakker som gjør det enklere for deg å velge en god løsning for din bedrift.

Velg mellom 3 enkle pakkeløsninger

Basis

Løsningen som ivaretar det lovpålagte. Det du må ha på plass for å sikre de ansatte i arbeidstiden og deres pensjonstilværelse. 

Omsorg

Løsningen som i tillegg til å ivareta det lovpålagte, sikrer at ansatte får en bedre pensjon og får behandling slik at de kommer raskere tilbake i jobb. I tillegg sikrer den familien til den ansatte ved død.

Omsorg+

Løsningen som bidrar til at du blir en attraktiv arbeidsgiver, med markedets beste pensjonsordning og gode personalforsikringer. Pakken sikrer din drift, dine ansatte og deres familie hvis noe uforutsett skulle skje - i arbeidstiden og på fritiden.

Dette inkluderer pakkene

Basis Omsorg Omsorg+
Innskuddspensjon
Sparer til den ansattes pensjonstilværelse
 √*
    √**       √***
Yrkesskade
Sikrer den ansatte ved sykdom og skade i arbeidstiden

Helseforsikring
Sikrer behandling og får ansatte raskt tilbake i jobb

 

Til etterlatte
Sikrer den ansattes familie ved død

Sykdom
Sikrer den ansatte ved varig uførhet


Ulykke
Sikrer den ansatte ved skade og ulykke på fritiden

 

Reise
Sikrer den ansatte ved reise i arbeidstiden

 

*2 % sparing fra 1 G.
** 
4 % sparing fra første krone.
*** 7-25,1 % sparing (lovens maksimum)

Valgfrihet

Vi tilbyr også skreddersøm av ansattpakker. Avtal et møte med en rådgiver, så hjelper vi deg å sette sammen den løsningen som passer din bedrift best, men likevel ivaretar det lovpålagte.

3 gode grunner

Bli en attraktiv arbeidsgiver

Sparing til den ansattes pensjon er lovpålagt, men det er forskjell på hvor mange prosent av lønnen bedrifter velger å spare. En god pensjonsordning med høy sparesats gir de ansatte mer i pensjon, og er et viktig verktøy for å beholde og tiltrekke seg gode ansatte.

Få en sunn bedriftsøkonomi

Friske ansatte gir sunn bedriftsøkonomi. Gode forsikringer for de ansatte vil betale seg hvis noe uforutsett skulle skje. Det gir også økt trygghet for deres familie.

Vi hjelper deg å ta gode valg

Vi som lokalbank er opptatt av at du får god rådgivning og hjelp til å ta gode valg. Vi tilbyr også skreddersøm av ansattpakker. La oss ta en prat om dette og finne den løsningen som passer best for deg og din bedrift!