I en bransje der hvert prosjekt har stramme tidsfrister og marginene er små, kan sykefravær være en utfordring. Her kommer helseforsikring inn i bildet som en skikkelig game-changer.

Verner den viktigste ressursen

– Som bedriftsleder er menneskene du jobber med ofte den viktigste ressursen du har. Spesielt i små- og mellomstore selskaper der det kan være veldig kritisk om en ansatt blir borte, understreker Anita Heyerdahl, produktsjef for helse og personal i Eika Forsikring.

Hun legger til at i en bransje som er så fysisk krevende, kan en helseforsikring redde dagen. Ikke bare for bedriften, men også for de hardtarbeidende folkene bak hammeren og skrunøkkelen.

Heyerdahl gir fem gode grunner til hvorfor en helseforsikring er en solid investering for bedriften din:

1 Rask diagnostisering og behandling

Med en helseforsikring i lommen, kan dine ansatte få tilgang til medisinsk hjelp innen 10 virkedager. Det betyr mindre ventetid og raskere retur til arbeidet.

2 Fysikalsk behandling

En god helseforsikring gir tilgang til fysikalsk behandling uten henvisning, noe som er avgjørende for de som jobber i en fysisk krevende bransje som bygg og anlegg.

3 Rehabilitering

Rehabilitering er nøkkelen etter en skade. Med tett oppfølging fra medisinsk personell før, under og etter behandling, kan dine ansatte komme tilbake i form og tilbake til arbeidet raskere.

4 Tilgang til medisinsk personell

Kvalitetssikring er viktig, og med en helseforsikring får du og dine ansatte tilgang til et uavhengig medisinsk råd som sørger for kvalitetssikring av sykehus og leger.

5 Videolege

I en hektisk hverdag er det en bonus å ha tilgang til legetjenester over video, slik at dine ansatte raskt kan få hjelp uten å måtte ta fri fra arbeidet eller reise langt.

Stadig flere bedrifter kjøper helseforsikring

Investering i helseforsikring er ikke bare en smart økonomisk beslutning, men også et tegn på at du bryr deg om teamet ditt. Dette er en god personalpolitikk som resonnerer godt med dagens bevisste arbeidskraft. Dessuten, hvem vil vel ikke ha en trygg og sunn gjeng med håndverkere som står klar til å takle neste prosjekt med god helse?

– Selv om Norge har et fantastisk offentlig helsevesen, med medisinsk kvalitet i verdensklasse, er det likevel noen begrensninger der enklere inngrep ofte havner i kø, forteller Heyerdahl.

Det er de svakeste, sykeste og eldste som oftest blir prioritert først.

– Det er en av de viktigste årsakene til at bedriften din bør sikre de ansatte. Helseforsikringen gir rett til samme type behandling gjennom privat spesialisthelsetjeneste som du kunne fått via det norske offentlig finansierte helsevesenet, avslutter Heyerdahl.

Helseforsikringen er en viktig byggestein for å sikre en stabil og sunn fremtid for din bedrift, og sørger for at du er rustet til å møte utfordringene som kommer din vei i bygg- og anleggsbransjen. Så hva venter du på? Utforsk helseforsikringsalternativene dine i dag, og ta et steg mot en sunnere og mer produktiv morgendag for bedriften din.

Prat med oss om forsikring til din bedrift!