1. Reiseopplevelser i verdensklasse 

    Som turist i eget land har Norge mye å tilby, og mulighetene er mange til å få en uforglemmelig Norgesferie. Skulle du heller ønske deg en tur til Syden, så har du store deler av verden å velge blant. Husk å betale for reisen med vårt kredittkort som sikrer deg en tryggere ferie.

    Tips! Bestill hotelloppholdet på Visa sin kampanjeside på Booking.com og få opptil 6 % rabatt når du betaler med ditt Visa bankkort eller Eika Kredittkort uavhengig om du er påmeldt fordelsprogrammet eller ikke. 
  2. Reise- og avbestillingsforsikring er inkludert

    Betal minst halvparten av reisekostnadene med kredittkortet fra oss, og få inkludert reise- og avbestillingsforsikring. Dette gjelder reiser både i Norge og utenlands. Forsikringen dekker tapet ditt om du blir syk eller får frastjålet verdisaker i ferien. Den gjelder også ved forsinkelser i forbindelse med flyreiser, selv når turen tar knapt en times tid mellom Bergen og Oslo.
  3. Bankens penger – ikke dine

    Når du bruker kredittkortet fra oss, bruker du i praksis bankens penger. Så hvis kortinformasjonen ditt kommer på avveie og blir brukt av uvedkommende, er det bankens penger som står på spill, ikke dine egne. Dette gir en ekstra sikkerhet, enten du er hjemme eller på reise.

Nyt sommeren uten bekymringer

Uansett hva dine planer for sommeren er, sørg for at du nyter tiden uten bekymringer. Planlegg reisen din godt, og bruk kredittkortet ditt for en trygg og komfortabel ferie.