Men selv om du velger en "staycation", er det viktig å huske på at en solid reiseforsikring er like nødvendig.

Eikas reiseforsikring gir deg trygghet fra det øyeblikket du krysser dørstokken din, og det gjelder både for ferie og hverdagsreiser inntil 77 dager.

Kanskje du planlegger å prøve fjellklatring, off-pist, kiting, eller downhill på sykkel i sommer? Med vår reise pluss-forsikring er du dekket for actionfylte aktiviteter. Og hvis du skulle være så uheldig å bli syk eller skadet, dekker forsikringen hjemtransport og behandlingsutgifter.

Det er også verdt å nevne at det ikke er noen egenandel ved skade, noe som betyr at du ikke må betale noe ekstra om noe skulle skje.

Et spørsmål mange sitter med nå som de vurderer å kansellere utenlandsturen etter den har blitt dyrere enn forventet, er om reiseforsikringen deres dekker kanselleringen. Det gjør den ikke. 

Den norske sommeren kan være uforutsigbar, men en ting vi alle kan være sikre på, er at solen kan være sterk når den først titter frem. Derfor er det viktig å være forsiktig og alltid huske på å smøre seg med nok solkrem. Ikke bare beskytter du huden din mot skadelige UV-stråler, men du bidrar også til å forebygge solbrenthet og mer alvorlige solskader.

Med reiseforsikring kan du nyte sommeren og hverdagsaktivitetene dine med ro i sinnet, vel vitende om at du er beskyttet mot uforutsette hendelser. Nyt sommeren!